logo-billHealingsmassagen 60 min / 90 min.
Hele kroppen masseres med vegetabilsk olie. Foretrækker du din egen olie, er du velkommen til at medbringe den. Du har underbukser på og er dækket af lagen og tæppe og kun det masserede område er utildækket. Massagen kommer igennem ben, ryg, bryst, arme og hoved. Brystet hos M/K tildækket under massage af brystkassen.

Har du problemer f.eks. med ryg, nakke, ben, arme eller brystkassen
tilpasser jeg massagen derefter. Healingsmassagen er mere virksom, når du ikke sover under massagen..

Healingsmassage evt. med samtale 90 eller 120 min.
Har du et spørgsmål/ bekymring , kan vi starte en teapeutisk samtale 20-30 minutter af tiden inden massagen. Er du bekymret, urolig, usikker på dig selv, vred og irriteret over andres adfærd, kan det være godt at kigge på. Under den efterfølgende healingsmassage bliver temaet, du har talt om, bearbejdet i krop og sind.

Healingsmassage evt. med drømmetydning 90 eller 120 min.
Har du en drøm, du gerne vil forstå betydningen af, kan vi starte behandlingen 20-30 minutter af tiden med dette. Drømme kan være meget snirklede eller utroligt enkle. Der ligger altid gemt en besked til dig i din drøm. Under den efterfølgende healingsmassage bliver drømmen,
du har talt om, bearbejdet i krop og sind.

SoulBody Fusion 
Som uddannet SoulBody Fusion behandler hos Jonette Crowley, formidler jeg en mere direkte forbindelse mellem dig og dit højere/ større selv.
SoulBody Fusion varer en halv time, hvor du guides til at åbne dig for forbindelsen til dit højere/større selv.
Du vil opnå klarere forbindelse ved at gentage behandlingen endnu 2, i alt  3 gange fordelt over 3 uger.

Tilbage til toppen af siden